čtvrtek 27. srpna 2015

Dovolená s dětmi v čechách

Myšlenka rodinnou dovolenou s dětmi, jakmile byl skličující koncept, ale s několika kreativní a praktické tipy, které jsme zjistili, že to může být úžasné dobrodružství, zábava pro děti a zábavné pro nás.

Pět největších rodinnou dovolenou jsme objevili v našich letech cestování, jsou:


Zábavní parky
Ty jsou vždy zábava pro děti, a musím přiznat, my dospělí docela líbit taky. Můžete získat výhodné nabídky při rezervaci ubytování brzy, a maximalizovat vaši zábavu při plánování z vašich aktivit předem. Tam jsou jízdy a vzrušující charaktery splnit pro ty mladší, a vy a vaši starší se mohou těšit na více vzrušující jízdy a show. Pro odvážnější na srdci, existuje celá řada vynikajících zábavních parků po celém světě, například Disneyland v Japonsku, Hongkongu nebo ve Francii. To je skvělá příležitost zažít spoustu zábavy v rámci jiné kultury. Je to dobrý nápad, i když se načasovat si výlet právo. Stojí v dlouhých frontách při extrémním horku nebo chladu, není ničí představa dobrého dovolenou.


Pláž
Pláže se svým jasným sluncem, nekonečné písku a zvlněné vodě jsou vzorec pro ohromnou rodinnou zábavu. Tam jsou úžasné pláže po celém světě s velkým rodinných orientované hotelů na pobyt v. Než se sbalit, ujistěte se, že zkontrolovat, zda vaše hotelu se nachází bazén a aktivity pro děti. Naše děti milují na pláž, ale stejný rutina může dostat nudné. Zjistili jsme, úžasné hotely, které organizují hry pro děti, jako je vodní pólo a plážový volejbal. Bylo to skvělé ven výlet za děti si nové přátele prostřednictvím těchto aktivit, a přestávka pro mého manžela a já jsem z jejich udržování bavit, což bylo docela příjemné pro nás. Můžete strávit dovolená s dětmi v čechách, které je velký byt v horách a ubytovani s detmi v babyhouse.


City Breaks
Jeden z největších výletů jsme měli s dětmi je návštěva hlavního města Washingtonu, DC, Naše dny byly fun-naplněné návštěvy muzeí, jako Smithsonian, národní kulturní památky, jako je Jeffersonův památník a procházky do krásných míst, jako je Georgetown. Nemohli jsme uvěřit, kolik tam bylo co do činění s více než sto muzeí a památek na návštěvu, z nichž většina byli volní! Mladší děti mohou dostat rychle nudit, pokud nebudete držet je zapojen po celou dobu a udržet Vyhlídkové rychlá a pestrá.


Afrika
Není větší způsob, jak zkušenosti volně žijících živočichů, než ve svém přirozeném prostředí. Děti všech věkových kategorií rádi zvířata a vzrušení z Safari je obrovská zábava pro rodinu jako celek. Ačkoli je důležité zvážit očkování pro mezinárodní cestování, dokumentaci, a vykonávat velkou péči s jídlem a vodou pijete, například čistou balenou vodu vs. voda z vodovodu, budeme pamatovat náš výlet do Afriky s fascinující kultur, ohromující přírodě a různorodé volně žijících živočichů pro nadcházející roky. Viz také záznam o dovolená s dětmi.


Cruise
Stejně jako plážemi, tam jsou plavby do az mnoha místech na světě. Tam jsou plavby, které trvají několik dní a plaveb, které trvají několik týdnů. Ať tak či onak, oni jsou skvělou rodinnou dovolenou, protože jsou vybaveny holisticky uspokojí každou věkovou skupinu, a nabízí zábavné aktivity pro vás i děti. My jsme ho rádo děje plavby jejich malebným výhledem, vzrušení z toho, že na vodě, výborné ubytování a zábavy, a proto, že vy nemůžete opravdu ztratit děti.


Všude tam, kde jste se rozhodli jít na vaši dovolenou, ujistěte se, plánovat dopředu a udržet pozitivní attitudeArticle Hledat soustružení každý aspekt nebo nehodu vaší cesty do zábavné dobrodružství pro většinu příjemný a nezapomenutelný přestávce.

Žádné komentáře:

Okomentovat