sobota 26. listopadu 2011

Beauty vychytávka: potetované rty

Hitem letošního jara jsou (i) výrazné rty a šikovní obchodníci se rozhodli tento trend ještě vylepšit. Na trhu se objevily tetování na rty a my se nestačíme divit, jak si získávají stále více příznivců.

Chvilková změna
V první řadě je třeba říci, že jde o tetování dočasné. Na rty si nalepíte jemný navlhčený filtr a na několik hodin získáte zcela nové rty. Výrazné, vzorované a bez pochyby velmi zajímavé. Na výběr je hned několik podob vzorů - přes tečky, kosočtverce, abstrakci po zvířecí skvrny, a všechny v různých barevných kombinacích. Pokud tedy toužíte po duze co záplavě růžových teček, klidně a velmi jednoduše si je můžete nalepit na ústa.


 

Možná se vám tento trend zdá pořádně zvláštní, ale prodejnost zatím mluví sama za sebe. Ženám se líbí vymanit se z běžného davu a se vzorovanými rty to opravdu jde celkem snadno. Nám nedá jinak, než ukázat prstem na Lady gagu, která je chodící reklamou podobných beauty vychytávek. Kdoví, možná si oblíbí i tetování na rty, ale co na ně zatím říkáte vy? Zkusili byste?

Žádné komentáře:

Okomentovat