sobota 24. března 2012

6 triků jak se zkrášlit, když nemáte čas

Lak na nehtech ne a ne zaschnout, vlasy by potřebovali nutně šampon, pleť trochu bronzového nádechu. To vše byste vydrželi, kdyby vás čas tak neúprosně nespěchá. A přece potřebujete být právě teď krásná a sexy. Co dělat? Osvojte si pravidla zkrášlujícího "lastminute".
Když není čas na kosmetičku ...... A vaše pleť by potřebovala nutně vzpruhu, proměňte koupelnu na malý salon krásy. Namočte ručník do teplé vody a pak ho přikládejte na očištěnou, mejkapu zbavenou tvář. Póry se otevřou a lépe do nich proniknou účinné složky z masky na obličej a hydratačního krému. Mokrým froté ručníček můžete opatrně vydrhnout boky nosu, komedony budou méně viditelné.
Když není čas na manikúru ...... Pomůže radikální střih. Nic nevypadá méně upraveně než dlouhé, farmové nehty. Pár pohybů nůžkami a rychlé opilníkovanie nehty zkrátí a upraví, pokud jejich přeleštěte leštičkou, botox máte o příjemnější vzhled nehtů postaráno.
Když není čas na barvení ...... Použijte alespoň barevný šampon a kondicionér pro oživení barvy vlasů. My jsme si zase oblíbili v takových situacích 10-minutové barvy, které dodají vlasům barvu a lesk za krátký čas. Pak už jen smýt a upravit podle přání.
Když není čas vytrhat si obočí ...... Zamaskujte pleť pod oblouky světlým korektorem a pudrem. Korektor minimalizuje viditelnost chloupků a pudr se postará o fixaci. Pak obočí obarvěte tužkou. Oční make-up strategicky vybarveným odvede pozornost od vyrůstajících chloupků.
Když není čas na líčení ...... Vsaďte na produkty typu 3v1, například krémový vrásky bronzer se dá použít na lícní kosti, ústa i víčka. Obyčejný rtěnka zkrášlí rty a prsty nanesený rozzáří líčka. Kajalovou tužku můžete nanést na přepudrovaná víčka a mírně rozmazat, vytvoříte si tak ultra rychlé kouřové líčení.
Když není čas na umytí vlasů ...... Skryjte je pod masivní čelenku. Dalším řešením, na které nedají stylisté dopustit, je vytvoření uhlazeného looku. Sčešte vlasy dozadu a zpevněte gelem, učešte hustým hřebenem. Můžete pro efekt vlasy postříkat leskem a nikdo nepozná, že jste měli před odjezdem do práce jen pár minut času.

Žádné komentáře:

Okomentovat