neděle 25. března 2012

Zlaté děvče

Dejte ostatním najevo, že jste správně zlaté děvče. Když už ne dobrými skutky, alespoň make-upem. Zlaté líčení je totiž trendy a při správném použití každému propůjčí punc luxusu.
Osmnáct karátů, prosím!Zejména v létě a na začátku podzimu je zlaté líčení mimořádně populární. Dokazují to prohlídky Oscar de la Renta, Nina Ricci, Yves Saint Laurent, Versace, Badgley Mischka, Tuleh i J.Mendel. Značka Chanel zlato natolik okouzlilo, že mu věnovala celou řadu dekorativní kosmetiky.
Většina z nás si užívá usilovně naháněné opálení, které je hříchem zvýrazněny ještě více. Vědí to i obchodníci, kteří nás zahrnují výrobky, jejichž úkolem je letní bronz pořádně vyzvednout. Líčení plné vrásky zlatých odlesků je zkrátka pro snědou pleť jako stvořené. Vyzbrojte se tedy zlatými a bronzovými stíny, bronzujícím pudrem, rozjasňovačem pleti a třpytivými tělovými krémy.
Luxusní poprašekJe snadné vykouzlit si zářivé oči pomocí zlatých stínů. Můžete si vybrat práškové, krémové i stíny v tužce, které se dají výborně aplikovat i do koutků očí. Populární odstíny jsou žlutozlatá a medenozlatá. Na měděné stíny bez linky vsadila i značka Badgley Mischka. Versace a Chanel si dopřáli trošku oční krém výraznější líčení - pohráli se s více odstíny zlaté a dodali očím hloubku pomocí černé linky.
K zlatému líčení se doporučuje použít na rty přes den buď jen bledě lesk nebo tělový rtěnku. Naopak večer je pro dramatický efekt rtů jako stvořený. Vyzkoušejte tmavočervený, brusinkový nebo bordový. Barva by měla být intenzivní, ale bez lesku - lesklé rty by mohly zatlačit výrazné večerní líčení očí do pozadí.
Neodmyslitelnou součástí zlatého líčení je bronzer. Ten by měl obsahovat zlaté částečky, proti vráskám které se na vaší pokožce budou nádherně třpytit. Naneste si ho pod lícní kosti, na můstek nosu a do oblasti výstřihu, uvidíte jak krásně na své líčení přitáhnete pozornost. Rozjasňovač zase propůjčí vaší pleti zdravý, svěží look. Nezapomeňte ani na manikúru. Intenzivní zlatá působí na krátkých nehtech opravdu luxusně.

Žádné komentáře:

Okomentovat