neděle 25. března 2012

Chcete být neodolatelná? S kouřovým líčením se vám to podaří

Není populárnějšího a frekventovanejšieho mejkapového trendu na večer jako je právě poutavé kouřové líčení. Propůjčí vašim očím tajemnou hloubku a pořádnou dávku svůdnosti. Vyčarte si sexy pohled za pár minut i vy.
Základní výbavaVelké sexy oči ještě více zdůrazněno tmavým líčením nejsou žádnou převratnou vrásky novinkou. Populární byly zejména v šedesátých letech, kdy se staly poznávací značkou takových hvězd jako Brigitte Bardot, Twiggi či Jean Shrimpton. Dnes i díky kouřovému líčení svádějí pohledem Angelina Jolie, Kiera Knightley, Lindsay Lohan nebo Fergie.
Na svůdné kouřové líčení budete potřebovat především trojici očních stínů. Můžete použít černo-šedou klasiku, ale i zemité hnědé odstíny, purpurové, tmavozelené nebo námořnický modré. Důležité je, aby oční stíny spolu působili harmonicky. Pokud máte ráda vše pod kontrolou, nejjednodušší je koupit si paletku očních stínů, která nejčastěji obsahuje tři barevně příbuzné oční stíny - světlý, tmavší a nejtmavší.
Kromě nich by vám neměla chybět černá měkká kajalová tužka, zhušťující řasenka, make-up, pudr, vatové tyčinky a štětce na oční make-up.
Pět kroků k sexy pohleduKrok č.. 1: Na horní oční víčka aplikujte trošku tekutého make-upu nebo korektoru, oční krém který jemně zmatní transparentním pudrem. Na takový základ oční stíny přilnou k pokožce mnohem lépe a nebudete muset během dne bojovat s nežádoucím leskem. Kruhy pod očima důkladně zamaskujte korekční tyčinkou.
Krok č.. 2: Na horní víčko naneste měkkým štětcem středně tmavý oční stín. Postupujte zvenčí směrem dovnitř, vynechejte však oblast těsně pod obočím.
Krok č.. 3: Nejtmavší oční stín aplikujte do vnějšího i vnitřního koutku víčka a jemně ho rozostřuje směrem do středu. Jelikož s ním tebe pracovat velmi precizně, použijte na nanášení tenčí štětec.
Krok č.. 4: Přesně do středu naneste nejsvětlejší oční stín. Aby vznikl efektní kontrast, proti vráskám nemusíte vůbec s očním stínem šetřit. Štětcem nebo vatovou tyčinkou zjemněte přechody mezi jednotlivými očními stíny.
Krok č.. 5: Na spodní víčko naneste tenkým štětcem středně tmavý oční stín a celé oko orámujte černou kajalovou tužkou. Nezapomeňte linku trošku rozmazat, aby působila sametově měkce. Řasy vytočte kleštičkami a naličte jejich dvěma vrstvami zhušťující řasenky.
Pokud toužíte vaše líčení zintenzívnit a přidat mu špetku dramatičnosti, inspirujte se rýchlokuzom kouřového líčení, jaké ve svém videu představila prestižní modelingová agentura Ford Models.

Žádné komentáře:

Okomentovat