neděle 25. března 2012

Zkrášlete se na přírodně

Dnes už nikdo nepochybuje o tom, že přírodní produkty s nálepkou "bio" jsou zdravější alternativou než výrobky obsahující syntetické látky, barviva, konzervanty, emulgátory a jiné "výdobytky" chemického průmyslu.
Alergie, rakovina, dermatologické problémy - to je jen špička ledovce související is tím, vrásky že člověk zapomněl na to, co je pro něj přirozené. Naštěstí se stále více vžívá do povědomí lidí trend zdravého životního stylu.
Pohyb, kosmetická péče, pestrá a kvalitní strava jsou dnes předpoklady udržení a budování tělesné krásy a zdraví. Díky přírodně kontrolované kosmetice Alverde, která nedávno rozšířila svůj sortiment o dekorativní kosmetiku, máme možnost zvýraznit náš ženský půvab bez obav z toho, že v honbě za krásou utrpí naše zdraví.
Při výrobě dekorativní kosmetiky této značky se totiž velmi pečlivě zachází s účinnými a oční krém ošetřujícími látkami, absentují syntetické, vonné, barvící a konzervační látky, jakož i přísady na bázi minerálních olejů. Zároveň výrobce garantuje, že se nevyužívá ozařování a ani geneticky modifikované suroviny.
Samozřejmostí je, že výrobky procházejí pravidelnou kontrolou kvality a jsou dermatologicky testovány, přičemž je striktně vyloučeno testování na zvířátkách. Tuto vysokou úroveň kvality zaručuje certifikát BDIH od Spolku německého průmyslu a obchodu.
Kromě toho suroviny pocházejí výhradně z ekologického hospodářství, čili jejich zpracování proti vráskám je mimořádně šetrné k životnímu prostředí, a také se zde uplatňuje princip "Fair trade", který umožňuje farmářům ze zemí třetího světa věnovat své práci dostatek lásky a pozornosti bez strachu z existenčních problémů, což mimo jiné vede k vyšší kvalitě nabízené spotřebiteli.
Dekorativní kosmetika Alverde skládá z čistě rostlinných ingrediencí, živočišné ani syntetická barviva se nepoužívají. Jedinými výjimkami v jejím složení jsou karmín, včelí vosk a hedvábný protein.
Optimální snášenlivost s různými typy pokožky zajišťuje používání kvalitních kosmetických přírodních látek, minerálních pigmentů a přírodních barviv. Naše oči, rty, obličej a pokožka si přece zaslouží jen to nejlepší, navíc díky výrobkům Alverde nás cena za zdravou krásu určitě ani velmi "nezabolí".

Žádné komentáře:

Okomentovat