pondělí 8. dubna 2013

Co je zajímavější

Filip (28): "Mám pocit, že by sis měla pořídit diář, abys věděla, s kým se vůbec setkávat. Je mi záhadou, proč ses sobášila, pokud nevíš být věrná! Odejít vztah s oběma a vrať se k manželovi. Nebo se rozveď a udělej tlustou čáru za milencem. Těžko ti poradit, pokud sama nevíš, koho chceš. "
Laco (23): "Já bych tento problém přirovnal k nešťastné automobilové nehodě, při které se zranili tři dospělé osoby a jedno dítě. Řidičku přitom trápí poškozené rádio ... Je zarážející, že vlastní rodinu jste zmínili v jednom řádku, zatímco se obšírně věnujete svým Kamalásky. "

Danka (31): "Milá J., v životě jsem neslyšela o komplikovanějším vztahu. Pokud to správně chápu, žiješ vlastně se třemi muži najednou. První je manžel, kterého vzpomínáš jen okrajově, jako by to byla tvoje neoodeliteľná, no nezajímavá součást. Druhým je tvůj bývalý milenec, do kterého si zamilovaná, ale on tě zřejmě už nechce. Třetím je přítel, kterého máš za bútľavú vrbu, všechno mu říkáš a on je zamilovaný. Pokus se být k sobě i ostatním upřímná a vylučovat dvou mužů. Má to ale rizika.
Pokud vyloučíte manžela, ztratíš jistotu a ideu šťastné rodiny. Pokud odejdeš z práce a přijdeš io bývalého milence, ztratíš lásku. Pokud se zbavíš věrného, ​​no dotěrného přítele, přijdeš o kamaráda - ale zároveň io strach, že mu jednou podlehneš.
Co je zajímavější, je otázka bezpečnosti. Ví tvůj kamarád a milenec o manželovi? Zřejmě ano. Pokus se udržet si oba od těla, jinak se možná jeden rozhodne pomstít se ti za jednostrannými city a všechno mu pověsit na nos. Nemůžu ti poradit, rozhodnout se musíš sama. Ale pokud bych měla podobný problém, rozhodla bych se jen pro jednoho. Víš, strašně se ti uleví, pokud nebudeš muset řešit takový trojúhelník. Držím palce. "

Žádné komentáře:

Okomentovat