pondělí 8. dubna 2013

Moderní technologie

No a něco takového by bylo skvělé dostat i od něj však? Jenže muži jsou mají v oblasti citů o něco chudší fantazii. Tak se s ním rovnou domluvte, že letos na Valentýna chcete od něj něco, co vám vyrobil a ještě to pro žádnou jinou nedokázal. Nebo mu rovnou podhoďte tento článek.
Vaše prosby ho sice trochu navnadí, ale pokud se dozví, že jiní muži pro svou přítelkyni vzdálenou od jejich náruče udělají to, co nikdo jiný, bude krémy proti vraskam první, kdo poběží všech trumfnout a vy budete opravdu vidět, jak vypadá originální vyznání od muže, který nebude s vámi. Že se máte na co těšit, už brzy uvidíte ...

Možná si řeknete, americký kýč, filmová trapnost, ale není i tento svátek tak trochu takový? Pokud čtete tento článek, je více než pravděpodobné, že jste s partnerem oba stejně počítačově zdatní, abyste si uměli připravit večeři přes internet. Dá se to! Je to tak trochu romantika a zároveň pořádná "haluz". Stačí vám přitom pouze připojení do internetu a webkamera.
Pěkně se posaďte každý na své straně kontinentu, města, obrazovky, oblékněte se jako na skutečné rande a pusťte se do jídla, které byste kremy proti vraskam měli mít společné. Samozřejmě se budete vidět přes kameru. Pomůže i svíčka, nějaké to vyznání a malý dárek, kvítek, na který se bude dát dívat.
Víme, že se nakonec po večeři na virtuální způsob nechytíte za ruce, ale proč si odepřít všechny radosti? Že vám začíná být teplo? Možná by bylo na místě poté sklence vína začít něco ze sebe shazovat. To, kam takovýto "žertík" postoupí, záleží jen na uvolněnosti vašich myslí a způsobu, jak bláznivě a eroticky chcete přežít Valentýna prostřednictvím webkamery.
Vůně tělaVelmi dobrým způsobem jak si zpříjemnit Valentýn na dálku je výměna sprchového gelu. Samozřejmě, že ani vy ani váš partner se neumyje vyměněným krem proti vraskam  mýdlem, když půjde do práce či na jednání, ale před spaním ve studené posteli je to perfektní pocit. Cítit na vlastním těle vůni milované osoby. Zkuste, Bánov nebudete. A nic to nestojí, pouze přibalení jedné drobnůstky do zavazadla a krásně voňavé sny nenechají na sebe čekat.

Žádné komentáře:

Okomentovat