středa 16. července 2014

V jakém prádle by vás nejraději viděli muži? Asi vás to nenadchne...

Až 76 procent žen by neocenily, kdyby jim spodní prádlo koupil partner. A je zjevné také, proč. Představy se totiž u obou pohlaví celkem liší.

Jak si představují dámské prádlo muži a která více lahodí ženám? Výsledky ukázaly jasně.

Výrobce dámského prádla Bluebella ve Velké Británii nedávno udělal průzkum, v rámci kterého zjišťoval preference ohledně ženské spodního prádla u obou pohlaví. Asi nikoho nepřekvapí, že výsledky se úplně neshodují.

Zatímco muži upřednostňují co nejodhalenejši prádlo - více než polovině se líbí průhledná podprsenka a 37 procent ocení miniaturní, často tanga-kalhotky. U žen platí trochu jiný přístup. Mají rády hladké podprsenky, které plně zakryjí poprsí. Vybírají si neutrální a tělové barvy. Až 64 procent považuje za nejdůležitější atribut komfort. Ten hraje roli při výběru podprsenky i kalhotek, které by měly zakrývat větší část pozadí.

V otázce průzkumu, ze kterého citoval britský Daily Mail, což muže nejvíce vzrušuje v případě dámského prádla, zvítězila krajka, prostřihy, mašličky a flitry. Až 78 procent mužů je nadšeno, pokud má žena na sobě samodržící punčochy a podvazkový pás. Více než polovina žen však podobnou výbavu vnímá jako otravnou na oblékání i nošení.

Dobrá zpráva pro pány zní, že až 84 procent žen má doma alespoň jednu soupravu "speciálního" sexy prádla na výjimečné příležitosti. Při nich si na své přijdou právě mužské polovičky.


Žádné komentáře:

Okomentovat