pátek 13. září 2013

Kosmetička: vyplatí se u ní návštěva?

Vedle práci , dětech a domácnosti si málokterá z nás najde čas na pravidelnou návštěvu kosmetických salonů . Pokud je i navštívíme , díky každodenním starostem v nich zapomínáme na vytoužený relax . A tak většina z nás zvládne jednoduché , i ty komplikovanější úpravy doma .
Barvení i dobarvování vlasů , melír na domácí použití , francouzská manikúra , pedikúra namokro , ba i anticelulitidový masáže se přesunuly ze salonů krásy do těch krémy proti vráskám improvizovaných domácích. Jsou však procedury , které si i přes naší šikovnosti vyžadují zručnou ruku odborníka. Patří k nim i návštěva kosmetičky .


Vyrážkami , rozšířenými póry a komedomy netrpí jen adolescenti , ale i ženy kolem třicítky . Pokud se líčíte , jistě víte kolik času zabere zakrytí nedokonalostí aknózní pleti . Dokonalé líčení pomocí korektoru , make-upu a pudru vyžaduje příliš mnoho času , ale problematická místa na tváři se tím nezmírní ani nevyléčí . Pravidelné navštěvování kosmetičky však dokáže nepříjemné projevy akné minimalizovat a postupně léčit .
Každý měsíc byste si ve svém salonu měli dopřát " kompletkou " napařování , hloubkové čištění pleti , masáž obličeje a pleťovou masku . V žádném případě si kosmetika proti vráskám nevymačkávejte vyrážky doma , hrozí zde riziko zarudnutí , zánětu a zejména přenos infekce.
Ovšem , s každou vyrážkou nelze objednávat na kosmetiku , pokud se tedy chcete nějakých zbavit , obalte si ukazováčky kosmetickými ubrousky. Pozor na dlouhé nehty , neodborným zásahem do pokožky si můžete způsobit i jizvičky . Pravidelné návštěvy kosmetičky přinesou své ovoce , a vy se budete moci těšit z výsledků již po dvou rázech .

I na citlivou a zralou pleť jsou nejlepší ruce odbornice , která vám pomůže ujasnit si , jaká péče bude pro vás nejvhodnější. Poradí vám jak pečovat o pleť , jak ji šikovně odličovat a jaké produkty vám pomohou v boji proti vráskám . Navíc , vyškolená kosmetička ovládá denní krém proti vráskám tajemství regenerační masáže v oblasti obličeje , krku a dekoltu . Právě zde jsou vrásky nejviditelnější , a proto nejméně přijatelné . Po dvaceti minutách masírování bude vaše pleť prokrvená , odpočinutá a příjemně napnutá . Ani v pohodlí domova by si vaše pokožka tak neodpočinula .
Pokud si najdete " svoji" kosmetičku , dohodněte se na příští návštěvě vždy při odjezdu ze salonu . Pokud už budete mít termín v diáři , jen málokdy setkání zrušíte. Takto si jednoduše zajistíte alespoň jeden den v měsíci , který bude patřit výhradně vám a péče o vaši krásu .

Žádné komentáře:

Okomentovat