pátek 13. září 2013

Umělé řasy: atraktivní pohled

Zdá se vám, že máte příliš jemné řasy a nepomáhá ani ta nejlepší spirála? Vyzkoušeli jste již všechny prodlužující a zahušťující typy řasenky, no efekt žádný? Zainvestujte do umělých řas.
Aplikace tohoto excelentního prvku krásy není náročná. Poradíme vám, jak na to. Nejdůležitější pravidlo zní: umělé řasy se lepí na hotový make-up a líčení, nikdy ne předtím.
Kroky ke krásným (umělým) řasám:
1. Důležité je změřit jejich šířku tak, aby vám proti vráskám denní krém pasovaly na oko. Neexistuje standardní šířka oka, každá jsme jiná. Takže budete muset z vašich umělých řas určitě stříhat. Položte umělé řasy na oko od místa růstu vašich pravých řas. Jen tak budete vědět, kolik přečnívá.


2. Umělé řasy netrhejte ani jejich nestříhejte velkými nůžkami. Chce to jemné, kosmetické nůžky.
3. Když už jste zvládli první krok, je čas je nalepit. Lepidlo aplikujte po celé straně umělé řasy, která se bude dotýkat víčka. Příliš mnoho lepidla pokazí líčení, oční krém proti vráskám může se vám dostat do oka. Proto jím šetřete.
4. Umělou řasu nechte chvilku na vzduchu, aby lepidlo nebylo čerstvé a agresivní, mělo by začít schnout v momentě, kdy řasu nalepíte na víčko.

  5. Řasu přikládejte na dvou místech a mačkejte jemně na vnitřním a vnějším okraji oka. Přidržte ji na místě asi 10 sekund.
6. Na závěr to chce ještě malou úpravu. Vezměte si spirálu a spojte vaše originální řasy s umělými, prostě jejich "slepte" k sobě. Nebojte se, že by vám odpadly. Nyní jsou již dvojnásobně zafixovány.
http://liceni.jaknavrasky.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat