pátek 13. září 2013

Očima odbornice: správné způsoby odličování

I vám se občas stane , že unavená padnete do postele , se všemi barvičkami na obličej , které vás přes den měli zvelebil ? V noci však působí jako toxiny . Pokožka se tehdy regeneruje a nechápe , co jí to děláte !
Správné odličování je alfa a omega krásné pleti . Víte jak na to ? Zeptali jsme se módní poradkyně Dagmar Volková , což znamená správné odličování .

"Dnes již existují kvalitní makeupy . Kromě toho, že hydratují a vyživují pleť , dělají lifting , sjednotí ji barevně a dokonce zaručují ochranu proti UV záření , " říká odbornice . Zároveň ujišťuje ženy , aby nevěřili pověrám , že make-up dusí pleť. " Naprosto ne . Pleť navíc krém proti vráskám vypadá sametová a jemná , bez vrásek . Dobrý make-up zakryje i uslzenou pleť a pihy . "


" Vodě odolná spirála se nedá odlíčit čímkoliv . Na takové druhy šminek je speciální olejový odličovač , který by neměl chybět v kosmetické tašce žádné ženy . Existují i ​​pěnové odličovače . Mnoho lidí má pocit , že když si nedají na obličej vodu , necítí se umytí. mýdlová voda by neměla nahrazovat pěnovými čističi , které jsou v prodeji . jsou šetrnější vůči pleti , dnešní proti vráskám sérum voda je chlorovaná , zejména v hlavním městě nedělá pleti dobře . "

Dagmar Volková nedoporučuje používat ani odličovací ubrousky . " Po třech dnech se vysuší a jsou zcela nepoužitelné . Ačkoliv se snažíme obal co nejlépe uzavřít , vždy bude z něj nějaká vlhkost unikat . Ženy často ani netuší , zda zahájit odličování obličeje pleťovým mlékem nebo pleťovou vodou . Vody jsou často jen osvěžovače . Suchá pleť vodu , kde je přidán alkohol nesnese . Nejlepší je proto začít s čistícím mlékem . "

I způsob odličování je důležitý , má své přesné liftingová péče o rty tahy . "Pokud si někdo mačká nebo tře oči , aby vytřel nečistoty , dělá to špatně . Správně odličování vatovým tamponem začíná směrem od hora oka dolů. Pokračujeme zdola nahoru , z vnitřního koutku do vnějšího . Tři tahy by měly stačit na dokonalé odlíčení očí.

Žádné komentáře:

Okomentovat